Friday, 19 August 2011

Teringat...

Waktu aku sorang2 ni la aku teringat balik kenangan aku masa belajar kat UiAM bulan 6 hari tuh...
Baru je habis 1 paper, aku pergi tengok wayang ngan kawan aku sorang nih namanye Zuraifah a.k.a Ifah..dan Aku panggil die pendek je...Pah...

Kiteorang wat keputusan..
Tengok cite KL Gengster ngan member2 Pah ..
(mase ni aku tak kenal lagi member2 pah tuh...)
Jadi, lepas seronok punye tengok citer tuh,...
Aku dan Pah pon kluo la dari panggung .....

Entah macam mana aku tengok jalan,...
Aku rasa aku jalan macam biasa dah..
Aku xperasan..
Rupanya lantai kat koridor luar wayang tu xrata...
Tahu2 aku dah jatuh terPleot...dalam keadaan Slow motion je aku jatuh...ish..
Malu siut...xterkata...


Si pah pulak xperasan aku jatuh..tengok2 pandang sebelah...
Aku dah terduduk dah...
Xpasal2 pah gelak..kah3...


"Ko kenapa amal???" tu la pertanyaan yang kurang asam pernah aku dengar...
Ahaha...
dah nampak aku jatuh, tanye aku kenapa??..jawab aku dalam hati..haha..


Aku pon bangun dan pandang belakang...
Ade la jugak orang gelakkan aku..
Malu sehh...tp kelakar plak cara aku jatuh tu...
xpernah aku jatuh macam tuh...haha...


................................................................................TeeHee
 

2 comments:

  1. ha laaa....aku tengok elok2 ko jalan lepas tuh terpeleot...takot gak ko pengsan ke hape... haih..

    ReplyDelete