Monday, 3 October 2011

Dewan Peperiksaan..

Bila sebut pasal periksa,, kompom..orang bernama student akan risau..camne cik soalan test, leh bagitahu x?? jawapan aku mudah je..."x boleh.." hahaha... What u got is depending on what u do!..that is my word..(chewah..budget terrer english..)

Pasal aku lah seorang pengajar, dan aku lah pengawas peperiksaan, juga aku lah penanda kertas peperiksaan, semua ni dah jadi lumrah bagi aku..hidup dengan kertas dan tulisan yang berbagai.... macam2 kerenah student... cik bagi markah lebih nah..(OMG.. jawapan aku..tak semudah itu...hahaha...kedekut tak aku nih???...)

KEadaan Dewan sepanjang peperiksaan....

Alamak sempat amik gambo mikropon je...hahaha



(Next week ada exam lagi..nnt aku upload yer ...ngeeee...)
Apape pun ujian itu perlu untuk menguji tahap kefahaman dan kewibawaan pelajar terhadap susuatu benda yang dipelajari...Tp apekah aku ini betul2 pengajar yang berkualiti???hmm..baiki diri dan muhasabah..

Bowling Bila Boring

Bowling ...bowling..bowling...bunyi macam dekat je ngan boring..tapi sebenarnya..tanpa boring,, mesti xpergi berbowling...haha...dah lama rasanya tak menyentuh bola boling yang bulat tu...sekali main..rasa macam puas ..(itu pon lau semua pin jatuh...)kih3...

Boring2 pergila main bowling...ni antara adegan di Ampang Bowling..amekaw..

Alamak! CIk B baling gaya gituh...hahaha..(maaf ye cik B..gamba ni sesuai untuk tatapan umum...)


Ececehh..CIk B berpeace...ape kau akan menang..bile lawan dengan ku??? (ewah..berlagak pulak..)


Yeah..bola 11kg pilihan ku...lau tinggal 1, 2 pin...guna bola 10kg....my only posing before baling...
(konon2nye macam terrer la sebab ada tips...)


Ape jua keputusan..pada game kali ini,, mntak maaf yer Cik B,, i yang menang..Huuu huuu..(tiru mat luthfi..)..
Terasa happy and puas sebb aku menang..kih3..