Monday, 3 October 2011

Dewan Peperiksaan..

Bila sebut pasal periksa,, kompom..orang bernama student akan risau..camne cik soalan test, leh bagitahu x?? jawapan aku mudah je..."x boleh.." hahaha... What u got is depending on what u do!..that is my word..(chewah..budget terrer english..)

Pasal aku lah seorang pengajar, dan aku lah pengawas peperiksaan, juga aku lah penanda kertas peperiksaan, semua ni dah jadi lumrah bagi aku..hidup dengan kertas dan tulisan yang berbagai.... macam2 kerenah student... cik bagi markah lebih nah..(OMG.. jawapan aku..tak semudah itu...hahaha...kedekut tak aku nih???...)

KEadaan Dewan sepanjang peperiksaan....

Alamak sempat amik gambo mikropon je...hahaha



(Next week ada exam lagi..nnt aku upload yer ...ngeeee...)
Apape pun ujian itu perlu untuk menguji tahap kefahaman dan kewibawaan pelajar terhadap susuatu benda yang dipelajari...Tp apekah aku ini betul2 pengajar yang berkualiti???hmm..baiki diri dan muhasabah..

No comments:

Post a Comment